Știri

decembrie 22, 2016

Share:

Aproape 4000 de copii au colindat Primăria Oradea

news-image

Aproape 500 de colindători au trecut azi, 22 decembrie, pragul Primăriei municipiului Oradea, încheind astfel programul de colinde deschis de instituția Primăriei Oradea colindătorilor din învățâmântul preșcolar și școlar.

Astfel, în intervalul 16 – 22 decembrie, glasurile a aproape 4000 de copii s-au auzit răsunând lângă bradul frumos împodobit în sala mare a instituției.

Grupurile de colindători care au vizitat azi Primăria Oradea au sosit de la mai multe unităţi de învăţământ din municipiu, cel mai numeros grup fiind reprezentat de corul celor trei clase de a V-a de la Colegiul Național Emanuil Gojdu. Aceștia au pregătit un frumos program de colinde, sub coordonarea profesoarei de muzică Delia Vulpe, diriginta clasei a V-a B. Elevii au mai fost însoțiți de prof. Dana Pușcașiu, diriginta clasei a V-a C și de prof. Duluș-Gaboraș Nicolae, diriginte al clasei a V-a A.

Copiii de la Ansamblul Crișana, coordonați de prof. Balog Adrian, dar și cei de la Ansamblul Bihorul, coordonați de prof. Lung Doina, îmbrăcați în costume naționale, i-au încântat pe toți cei prezenți cu dansurile lor și cu programul de cântece de iarnă, pregătit pentru acest moment.

Tot azi, au mai trecut pragul Primăriei Oradea elevii de la Colegiul Național Iosif Vulcan, Școala Nicolae Bălcescu, Școala Gimnazială Dacia, Școala Szacsvay Imre, dar și micuții de la Grădinița nr. 23 și Grădinița nr. 45.

Toţi copiii au fost răsplătiţi de Moş Crăciun cu pachete cu dulciuri.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut