Știri

știri

iulie 09, 2024

Share:

Autovehicul considerat fără stăpân, ridicat de pe domeniul public

news-image

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria Oradea anunță că în cursul zilei de marți, 9 iulie 2024, Direcția Poliția Locală Oradea a dispus ridicarea vehiculului marca Renault, de culoare albastră, fără număr de înmatriculare, considerat fără stăpân, conform prevederilor Legi nr. 421/2002, aflat pe str. Calea Sântandreiului, nr. 7.

Proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie.

Autovehiculul a fost transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

Etichete:

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut