Știri

martie 31, 2015

Share:

De mâine începe concursul ”Reciclează și RER te premiază”

news-image

În perioada 01 aprilie 2015 – 30 iunie 2015, RER Ecologic Service Oradea organizează în Oradea concursul „Reciclează și RER te premiază”.

Concursul se va desfășura conform unui regulament, pe care-l găsiți în atașament.

Concursul este organizat și se desfășoară pe raza municipiului Oradea, fiind deschis tuturor asociațiilor de proprietari care au încheiat contract de prestări servicii de salubritate cu operatorul licențiat RER Ecologic Service Oradea S.A.

În perioada de derulare a concursului vor fi monitorizate toate asociațiile de proprietari care au calitatea de beneficiari ai serviciului public de salubritate de pe raza Municipiului Oradea, raportat la utilizarea corectă a recipientelor destinate colectării deșeurilor reciclabile -containerele galbene – cu care sunt dotate de către operatorul acestui serviciu – RER Ecologic Service Oradea SA.

În acest sens, pentru determinarea calității de deșeuri reciclabile colectate corect se va proceda la verificarea conținutului containerelor galbene la fiecare golire a acestora de către reprezentanții organizatorului.

Câștigătorii vor fi desemnați în funcție de calitatea deșeurilor reciclabile colectate corect în containerele destinate acestui tip de deșeuri.

Vor fi desemnate câștigătoare 50 de asociații de proprietari care colectează corect selectiv în recipientele destinate fracției uscate (container galben). Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți dintre toate asociațiile care au colectat corect pe perioada de desfășurare a concursului.

Premiile constau în:

  • 25 pachete complete pentru grădinărit;
  • 25 pachete pentru curățenie destinate spațiilor comune ale condominiului – casa scării.

Rezultatele vor fi anunțate telefonic de către operatorii organizatorului, public pe site-ul www.reroradea.ro și pe canalele mass-media în data de 5 iulie 2015.

Premiile vor putea fi ridicate începând cu data de 10 iulie, de la sediul RER Ecologic Service Oradea SA din strada Tudor Vladimirescu nr.79.

Regulamentul concursului este disponibil și pe www.reroradea.ro .

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut