Știri

septembrie 15, 2016

Share:

Dezbatere Publică privind proiectul de Plan de Mobilitate Urbană Durabilă la nivelul polului de dezvoltare urbană Oradea

news-image

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Primăria Municipiului Oradea organizează Dezbaterea Publică privind proiectul de Plan de Mobilitate Urbană Durabilă la nivelul polului de dezvoltare urbană Oradea.

Proiectul de Plan de Mobilitate Urbană Durabilă la nivelul polului de dezvoltare urbană Oradea a fost publicat în data de 18.08.2016 pe site-ul Primăriei Municipiului Oradea, secţiunea Politici şi Strategii ale Municipiului Oradea, http://www.oradea.ro/politici-si-strategii-ale-municipiului-oradea/planul-de-mobilitate-urbana-durabila-la-nivelul-popului-de-dezvoltare-urbana-oradea.

Şedinţa de Dezbatere Publică va avea loc în data de 21.09.2016 (miercuri), de la ora 18:00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Oradea, fiind parte a programului aferent campaniei Săptămâna Europeană a Mobilităţii 2016.

Vă aşteptăm!

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut