Știri

martie 02, 2015

Share:

Fundaţia de Protejare a Monumentelor Istorice vine în sprijinul Programului ”Școala Altfel”

news-image

Fundaţia de Protejare a Monumentelor Istorice din judeţul Bihor, ca organizaţie ce desfăşoară activităţi de promovare a monumentelor istorice şi administrator al obiectivului turistic Turnul Primăriei Oradea, se alătură programului„Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun, stabilit conform Ordinului Ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului pentru perioada 6 – 10 aprilie 2015.

Astfel, Fundaţia de Protejare a Monumentelor Istorice din judeţul Bihor invită unitățile de învățământ să participe la următoarele acţiuni:

1. Vizită la Obiectivul Turistic Turnul Primăriei Oradea

Obiectivul Turistic Turnul Primăriei Oradea este deschis vizitatorilor de luni, 6 aprilie până vineri, 10 aprilie, în intervalul orar 9:00 – 16:00. Tariful pentru biletul de acces este de 1 leu/vizitator.

2. Prezentare de trasee turistice (str. Republicii – Cetatea Oradea) menite să dezvolte elevilor competenţe de cunoaştere a obiectivelor turistice, de respect pentru valorile patrimoniale ale oraşului Oradea şi de comportament într-o instituţie de cultură sau cu destinaţie turistică.

3. Exerciţiu demonstrativ al Poliţiei Locale Oradea – prezentare activităţi, ţinută şi dotări.

Scopul acestui program este implicarea tuturor elevilor şi a cadrelor didactice în activităţi care să răspundă intereselor şi preocupărilor diverse ale elevilor, să pună în valoare talentele şi capacităţile acestora în diferite domenii şi să stimuleze participarea lor la acţiuni variate în contexte nonformale.

Înscrierile în cadrul activităţilor programului, desfăşurate de Fundaţia de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor se pot realiza telefonic la numărul: 0731-212.284 şi 0259-408.881 (persoana de contact Camelia Matei) sau pe e-mail: monumente.bihor@gmail.com .

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut