Știri

ianuarie 26, 2016

Share:

Obligaţiile cetăţenilor în sezonul rece

news-image

Având în vedere sezonul rece şi implicit depunerile de zăpadă, respectiv formarea gheţii, dorim să le reamintim cetăţenilor Municipiul Oradea obligaţiile pe care le au în conformitate cu prevederile Hotărârii de Consiliul Local 725 din 2009 modificată cu H.C.L. 760 din 2009, art. 38, 39 şi la art. 40, care sunt următoarele:

să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele aferente imobilelor care fac parte din asociaţie;

să îndepărteze zăpada si gheaţa de pe trotuare din dreptul spaţiilor deţinute cu orice titlu, în care îşi desfăşoară activitatea sau pe care le folosesc în alte scopuri;

să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuare din dreptul imobilelor în care locuiesc sau pe care le folosesc în alte scopuri.

Nerespectarea prevederilor menţionate mai sus se sancţionează cu amenzi de la 500 la 2.500 lei.

De asemenea, poliţiştii locali îi felicită pe cetăţenii Municipiului Oradea care au dat dovată de spirit civic şi iau toate măsurile necesare pentru salubrizare împrejurul imobilelor, gest pe care ne-am dori să îl regăsim în acţiunile tuturor cetăţenilor din Municipiul Oradea.

Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera noastră de competenţă – 0259.969 – Dispecerat.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut