Știri

noiembrie 27, 2015

Share:

Orădenii sunt așteptați azi în Parcul 1 Decembrie, la aprinderea luminilor de sărbători

news-image

Orădenii sunt așteptați azi, 27 noiembrie 2015, în Parcul 1 Decembrie, în zona de lângă Statuia Ostașului Român, unde Primăria a plantat un brad albastru (specia Picea pungens glauca) de 6 m, loc din care anul acesta Primăria Oradea va porni oficial iluminatul de sărbători. La ora 18:00, instalațiile luminoase vor fi pornite simultan în Parcul 1 Decembrie, pe clădirea Primăriei Oradea, strada Republicii – pietonal, Piața Ferdinand.

În zilele următoare, iluminatul de sărbători va fi pornit și în celelalte locații din anii anteriori (artere principale, intrări și ieșiri din oraș, intersecții, parcuri, poduri etc).

Totodată, având în vedere reabilitarea Cetății Oradea, unde Primăria Oradea va organiza primul Târg de Crăciun în perioada 4 – 31 decembrie 2015, iluminatul de sărbători va fi asigurat și aici. Ornamente gen arcadă vor împodobi podul de lemn de la intrarea în Cetatea Oradea, iar ghirlandele luminoase vor putea fi admirate la streașina clădirilor din perimetrul desfășurării Târgului de Crăciun.

Față de anii trecuți, în acest an nu vor mai fi pornite instalațiile luminoase în zonele în care se desfășoară lucrări de reabilitare – zone precum Piața Unirii, strada Independenței, Podul Ladislau.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut