Știri

martie 04, 2019

Share:

Primăria Oradea a deschis o creșă nouă pe strada Iuliu Maniu

news-image

Primăria Municipiului Oradea, prin Direcţia Patrimoniu Imobiliar, a deschis azi, 4 martie 2019, creșa „Micul prinţ”, situată în zona centrală pe strada Iuliu Maniu nr. 46, aceasta fiind cea de-a paisprezecea creşă din municipiu.

Noua creşă are o capacitate de 50 de locuri, dispune de 2 dormitoare spaţioase şi 2 săli de joacă, dotate la standardele prevăzute de legislaţia în vigoare.

Pentru asigurarea protecţiei copiilor care frecventează creșa și a personalului care își desfășoară activitatea, au fost instalate 7 camere de supraveghere video montate în sălile de activități educaționale din cadrul creșei.

Beneficiarul, Direcţia de Asistenţă Socială Oradea, oferă servicii cu caracter social, medical şi educaţional pentru creşterea, îngrijirea și educarea timpurie a copiilor cu vârstă antepreşcolară în toate cele 14 creşe.

Valoarea lucrărilor a fost de 183.814,28 lei fără TVA iar acestea au constat în amenajarea sălilor de joacă şi a dormitoarelor pentru copii prin execuția unor lucrări de zugrăveli interioare, înlocuirea instalaţiei electrice şi montarea pardoselilor din tarkett, amenajarea unui grup sanitar pentru copii, amenajarea oficiului alimentar pentru distribuirea alimentelor, a izolatorului, reabilitarea instalaţiei de încălzire şi montarea echipamentului de joacă pentru exterior.

Totodată, au fost executate lucrări de montare sistem de detecţie şi alarmare la incendiu, sistem iluminat de siguranţă, sistem antiefracţie, lucrări în valoare de 27.181,25 lei fără TVA.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut