Știri

ianuarie 25, 2018

Share:

Primăria Oradea a organizat prima ediţie a „Nunţii de Aur” din acest an

news-image

Azi, 25 ianuarie 2018, în sala festivă „Traian Moşoiu”, Primăria Oradea, prin Compartimentul de Stare Civilă, în baza HCL nr.68/2008, a organizat prima festivitate de premiere din anul 2018 a familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate 48 de familii care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur”. Acestea au fost felicitate de viceprimarul Mircea Mălan, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

Viceprimarul Mălan a adresat celor prezenți cuvinte de prețuire și mulțumire pentru modelul de dragoste, respect și înțelegere pe care aceștia îl arată generației mai tinere.

„Una dintre cele mai emoționante urări pe care le-am primit este aceea pe care negreșit de fiecare dată mulți dintre dumneavoastră ne-o adresați nouă, celor mai tineri, să ajungem și noi în această ipostază. Vă mulțumim pentru gândurile frumoase și, fiind la început de an nou, în numele domnului primar Ilie Bolojan, în numele tuturor colegilor care lucrează în această instituție și în numele meu personal vă urez un an bun, cu sănătate în primul rând și toate cele bune”, a spus viceprimarul Mircea Mălan la sfârșitul festivității.

Primăria Oradea reamintește cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri la camera 12, parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408824.

În atașament puteți vizualiza o galerie foto.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut