Știri

septembrie 25, 2015

Share:

S-a atribuit contractul de achiziție pentru lucrările de reabilitare a rețelei de termoficare primare și secundare – etapa a II-a

news-image

Primăria Oradea anunță că a fost atribuit contractul de achiziție pentru lucrările privind proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare a rețelei de termoficare primare și secundare pentru proiectul de investiţii „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea pentru perioada 2009 – 2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi creşterii eficienţei energetice – Etapa II”.
Procedura de atribuire a fost licitația deschisă, criteriul de atribuire fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.
Unul dintre ofertanți a fost asocierea S.C ENERGOMONTAJ S.A – S.C ELSACO ELECTRONIC S.R.L – S.C ISOPLUS ROMANIA S.R.L și S.C INSTITUTUL DE STUDII SI PROIECTĂRI ENERGETICE – ISPE S.A. Propunerea financiară a acestui ofertant, respectiv prețul din formularul de ofertă în lei fără TVA a fost de 97.939.137,35 lei.
Celălalt ofertant a fost asocierea S.C CONSTRUCTII ERBASU S.A – SC CONSIX CONSTRUCTII S.R.L – S.C CONEST S.A – SC BRANPIS SRL – S.C IPCT INSTALAȚII S.R.L. Propunerea financiară a a cestui ofertant, respectiv prețul din formularul de ofertă în lei fără TVA a fost de 102.138.945,96 lei. Această ofertă a fost declarată neconformă, întrucât nu respectă cerințele caietului de sarcini/proiectul tehnic.
Ofertantul declarat câștigător a fost asocierea S.C ENERGOMONTAJ S.A – S.C ELSACO ELECTRONIC S.R.L – S.C ISOPLUS ROMANIA S.R.L și S.C INSTITUTUL DE STUDII SI PROIECTARI ENERGETICE – ISPE S.A.
Valoarea ofertei desemnate câștigătoare este de 97.939.137,35 lei fără TVA.
Termenul de execuție a lucrărilor este de 10 luni.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut