Știri

mai 10, 2016

Share:

S-a finalizat asfaltarea accesului în parcul industrial de la fostul tancodrom

news-image

Aproape un kilometru din strada Anghel Saligny a fost deja asfaltat, respectiv intervalul cuprins între km 0 şi 945 m, lucrările la carosabil fiind finalizate. Totodată, s-au încheiat şi lucrările la canalizarea pluvială la toate cele trei tronsoane. Este asigurat astfel accesul în parcul industrial de la fostul tancodrom, situat lângă şoseaua de centură.

Momentan, se lucrează la gurile de scurgere şi la traversări, dar şi la pregătirea celor 450 de m de carosabil care mai trebuie asfaltaţi. În ceea ce priveşte iluminatul în zonă, s-au montat deja 20 de stâlpi de iluminat public.

Strada Anghel Saligny este o stradă nouă, aflată în partea de sud a municipiului, care deserveşte zona Parcului Industrial Eurobusiness II şi este racordată la drumul colector printr-o giraţie cu trei braţe.

Realizarea acestei investiţii a fost impusă de necesitatea rezolvării circulaţiei rutiere în condiţii de confort şi siguranţă.

Lucrările cuprinse în proiect au fost: lucrări de infrastructură şi suprastructură a drumului, realizarea canalizării pluviale, realizarea instalaţiilor electrice de iluminat, montarea de tuburi/realizarea de traversări pentru instalaţiile de gaz, iar în final realizarea marcajelor şi a indicatoarelor rutiere.

Lucrările sunt realizate de asocierea de firme: S.C. Drumuri Bihor S.A (constructor de drumuri şi canalizare), S.C. Proexco S.R.L (proiectantul lucrării ) şi S.C. Electrofor S.R.L (executant partea de iluminat/reţele electrice).

Valoarea contractului este de 4.909.214,83 lei. Lucrările la această stradă au început la finele anului trecut şi vor fi gata până la începutul lunii iulie 2016.

În ataşament găsiţi o galerie foto.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut