Știri

știri

iulie 09, 2024

Share:

S-au pus în vânzare abonamentele FC Bihor pentru sezonul competiţional 2024 – 2025

news-image

Clubul FC Bihor Oradea a pus în vânzare abonamentele pentru suporteri pentru sezonul competiţional 2024 – 2025.

În prima fază, abonamentele pot fi achiziționate online, pe site-ul bilete.ro, iar de vineri, 12 iulie, se vor putea procura şi de la casa de bilete de la Stadionul Iuliu Bodola.

Programul casei de bilete/abonamente de la stadionul Iuliu Bodola va fi după cum urmează (cu mențiunea că poate suferi modificări care vor fi anunțate în prealabil pe site-ul fcbihor.ro):

• 12 Iulie: Vineri între orele 11:00 – 19:00

• 13 Iulie: Sâmbătă, orele 12:00-16:00

• 15 Iulie – 2 August: Luni, Miercuri și Vineri, între orele 09:00 – 11:00 și între orele 15:00 – 18:00.

Faţă de sezonul precedent au apărut mai multe noutăţi, tocmai de aceea a fost elaborată o „Politică de Acces și Achiziție Abonamente FC Bihor”. Vezi aici:

Şi în ce priveşte preţurile sunt mai multe categorii. Astfel, la Peluza SUD și Peluza Nord preţul unui abonament este de 130 lei. Apar din acest sezon Sectoarele Family Zone, unde preţul abonamentului este de 150 lei pentru persoanele cu vârsta de 14 ani sau mai mare şi 30 lei pentru copiii sub 14 ani.

La Tribuna 0 preţul abonamentului este de 250 lei, pentru orice categorie de vârstă, iar la Zona A de la Tribuna 1, 190 lei, pentru orice categorie de vârstă.

Copiii sub 7 ani care nu ocupă loc pe scaun au acces gratuit, dar nu vor avea locuri rezervate. Copiii sub 14 ani care doresc să ocupe loc pe scaun trebuie să achiziționeze abonament sau bilet. Copiii cu abonament sau bilet vor avea locuri rezervate în funcție de tipul abonamentului achiziționat. Persoanele cu vârsta de 14 ani sau mai mare vor putea achiziționa abonamente și/sau bilete doar la preț întreg/adult, indiferent de zonele tribunelor și vor avea locuri rezervate.

Abonamentele Membru Suporter sunt:

1. Abonament membru bronze ( 1.000 RON)

– Oricare loc din cele disponibile la Tribuna 0 – Sector “Membru Suporter” (mai jos de Lojă/Tribuna oficială acoperită, central)

– Include Abonament + 1 tricou oficial de joc, personalizat cu semnăturile întregului lot FC Bihor

2. Abonament membru silver ( 1.500 RON)

– Oricare loc din cele disponibile la Tribuna 0 – Sector “Membru Suporter” (mai jos de Lojă/Tribuna oficială acoperită, central)

– Include Abonament + 1 tricou oficial de joc, la alegere (Home, Away, 3rd), personalizate cu semnăturile întregului lot FC Bihor şi o zi cu programul echipei (antrenament, prânz cu echipa, o supriza din partea clubului)

3. Abonament membru gold (2.000 RON)

– Oricare loc din cele disponibile la Tribuna 0 – Sector “Membru Suporter” (mai jos de Lojă/Tribuna oficială acoperită, central)

– Include Abonament + 1 tricou oficial de joc (Home, Away, 3rd), personalizat cu semnăturile întregului lot FC Bihor şi inviţatie la Petrecerea festivă de final de an, pentru sezonul 2024-2025.

Toate detaliile le puteţi afla însă din „Politica de Acces și Achiziție Abonamente FC Bihor”, pe care o aveţi ataşată acestui mail.

Etichete:

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut