Știri

februarie 25, 2016

Share:

Termenul de finalizare a lucrărilor la Podul Sf. Ladislau, estimat pentru sfârșitul lunii mai

news-image

Termenul pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a Podului Sf. Ladislau urmează să fie prelungit din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile înregistrate pe perioada de la începerea lucrărilor până în prezent.

Astfel, în perioada 18.12.2015 – 08.02.2016, lucrările au fost sistate integral din cauza condițiilor meteo specifice iernii, temperaturile nocturne și diurne , în cea mai mare parte a intervalului, nepermițând pregătirea și executarea lucrărilor specifice obiectivului de investiții.

Termenul de execuție inițial era de 6 luni, începând cu data de 15.09.2015, dar din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile pe perioada anterioară, termenul prezumat pentru finalizare este 31.05.2016.

Municipiul Oradea nu datorează plăți suplimentare constructorului datorită prelungirii duratei de execuție a lucrărilor, acesată prelungire fiind cauzată de condițiile meteorologice nefavorabile execuției categoriilor de lucrări specifice pentru realizarea acestui obiectiv de investiții.

Până în prezent au fost executate următoarele lucrări: spargere beton trotuare, desfaceri asfalt, desfacere borduri, dezafectare parapeți existenți, spargeri betoane balcoane existente la pod; relocare cabluri; spargeri betoane la rampe pod, săpătură mal drept la zidul de gardă; montat eșafodaj sub pod, sablare culee mal stâng; reparare aparat de reazem mal drept; reparare capăt pod mal drept; turnare zid de gardă mal drept, hidroizolare, geotextil, dren din piatră brută; ridicarea tablierului central, reparații ciocuri Gerber și repunerea pe poziție a tablierului central; spargeri 30% zid de gardă existent mal stâng; executarea unui cămin de tragere pentru rețele mal drept.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut