Știri

mai 10, 2017

Share:

Ziua Copilului se sărbătorește anul acesta în Cetatea Oradea

news-image

Ziua Copilului se sărbătorește anul acesta în Cetatea Oradea, și nu este doar o zi, sunt 4 zile de veselie și bucurie dicate atât celor mici cât și întregii familii, Kids fest Oradea, ediția I.

Cetatea Oradea va fi punctul de atracție al orașului atât prin amenajarea veselă și colorată cât și prin multitudinea de spectacole și jocuri dedicate întregii familii. Kids Fest Oradea este cel mai mare eveniment dedicat copiilor organizat în Oradea.

Kids Fest Oradea este organizat de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), în Cetatea Oradea, în perioada 1-4 iunie 2017, între orele 10:00 – 20:00.

ACTIVITĂȚI

Programul evenimentului va include o multitudine de activități, spectacole de teatru, jonglerii, magie, baloane de spumă, ateliere de creație, standuri cu dulciuri și multe alte surprize.

10 Ateliere de creație vor dezvolta imaginația celor mici în cele 4 zile ale festivalului, precum Ateliere de meșteșuguri, Atelierul Olarului, Atelierul Micul Patiser, etc.

Zilnic vor avea loc spectacole de teatru și magie. Povești și spectacole indite vor fi prezente pe scena amplasată în curtea interioară a Cetății Oradea. Vizitatorii vor avea parte zilnic de momente de dans, muzică și teatru de păpuși.

Vizitatorii se vor bucura de decoruri de poveste, tobogane, trambuline, labirint, sau alte atracții inedite care îi vor încânta pe cei mici dar și pe cei mari.

Muzeele Cetății Oradea vor avea program prelungit și vor oferi acces gratuit pentru copiii în vârstă de până la 14 ani.

JOCURI

Cele două curți ale Cetății Oradea vor exploda de culoare! Ambele vor găzdui diferite jocuri pentru cei mici, de la tobogane, trenulețe, trambuline până la locuri de joacă artizanale cu jucării de lemn. În perioada imediat următoare se vor scoate la licitație spațiile destinate activităților de jocuri: tobogane, trambuline, trenulet, etc.

AMENAJAREA LOCAȚIEI:

Amenajarea Cetății va fi una desprinsă din cărțile cu povești. Decoruri gigant, photocorner, labirint, porți de intrare, etc, asigurate de partenerii noștri de la Justin Design.

Vor fi amenajate mai multe zone de distracție: zona jocurilor, zona atelierelor de creație, scena cu spectacole de teatru, zona de food, zona de relaxare, zona cu animale.

În perioada imediat următoare Primăria Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar va scoate la licitație mai multe locații și zone de comerț: locații pentru street food, standuri pentru dulciuri, locații pentru zona de jocuri, locații pentru comerț cu jucării handmade.

Parteneri principali:

Parteneri: Mobiversal și Justin Design.

Parteneri media: InfoOradea și Ghid Local Oradea.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut