Trimite unui prieten

A fost pornit iluminatul festiv: Oradea, în haine de sărbătoare

Vineri , 3 Decembrie 2021, 19:05

Exportă PDF - A fost pornit iluminatul festiv: Oradea, în haine de sărbătoare Tipărește pagina - A fost pornit iluminatul festiv: Oradea, în haine de sărbătoare Trimite unui prieten - A fost pornit iluminatul festiv: Oradea, în haine de sărbătoare
A fost pornit iluminatul festiv: Oradea, în haine de sărbătoare

Târgul de Crăciun și-a deschis porțile, ocazie cu care primarul Florin Birta, alături de mai mulți copii, a aprins luminile de sărbători.

Orădenii s-au adunat în număr mare să asiste lângă bradul de Crăciun din Piața Unirii la aprinderea luminilor de sărbători. Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 3 decembrie - 2 ianuarie, în timp ce iluminatul festiv va înfrumuseța orașul până la Bobotează.

Iluminatul este realizat, anul acesta, în zona centrală, respectiv în Piața Unirii, str. Vasile Alecsandri, Podul Sfântul Ladislau, str. Libertății, str. Iosif Vulcan și str. Republicii. Decorațiunile sunt asigurate de MK Illumination, iar montajul de către ADLO, care se ocupă și de iluminatul public.  

Imediat după aprinderea luminilor, cei prezenți s-au putut bucura de un frumos program de colinde susținut de corul Școlii de Arte „Francisc Hubic", Oradea, realizat în colaborare cu Centrul de Cultură al Județului Bihor, dar și de sosirea lui Moș Crăciun. Copiii se vor putea întâlni cu Moșul în fiecare weekend, după următorul program:

Sâmbătă, 4 decembrie: 18:00-20:00

Duminică, 5 decembrie: 18:00-20:00

Sâmbătă, 11 decembrie: 18:00-20:00

Duminică, 12 decembrie: 18:00-20:00

Sâmbătă, 18 decembrie: 18:00-20:00

Duminică, 19 decembrie: 18:00-20:00

Pe toată durata Târgului, vizitatorii vor putea trăi din nou magia Sărbătorilor de iarnă. Căsuțe cu bunătăți, dulciuri ca-n copilărie, decorațiuni și cele mai frumoase cadouri de Crăciun se vor așeza cuminți în jurul bradului din Piața Unirii, sub mii de luminițe fermecate.

Totodată, în perioada 16 - 22 decembrie, Oradea redevine #OrașulFaptelorBune. Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei, construiesc orașul care dăruiește.

7 zile și 7 nopți, Radio ZU va transmite LIVE din Piața Unirii. 9 dintre DJ-ii Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman", Raluca Benavides, Răzvan Popescu, Cuza și Vlad Drăgulin vor locui timp de o săptămână, 24 din 24 de ore, în Casa Radio ZU, o casă de sticlă, special construită în Piața Unirii.

Accesul la eveniment se poate face prin cele 3 porți de acces, pe baza certificatului verde.

 

 

Galeria foto - A fost pornit iluminatul festiv: Oradea, în haine de sărbătoare

Situatie Covid
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator