Trimite unui prieten

Au început lucrările la parcarea de pe strada Brașovului

Marti , 5 Noiembrie 2019, 14:49

Exportă PDF - Au început lucrările la parcarea de pe strada Brașovului Tipărește pagina - Au început lucrările la parcarea de pe strada Brașovului Trimite unui prieten - Au început lucrările la parcarea de pe strada Brașovului
Au început lucrările la parcarea de pe strada Brașovului

La începutul acestei săptămâni, s-a dat ordinul de începere a lucrărilor la  parcarea publică etajată de pe strada Brașovului. Societatea care a câștigat licitația, SC Electrogrup SA Cluj-Napoca, a demarat organizarea de șantier, termenul de execuție fiind de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Parcarea de pe strada Brașovului, situată între Spitalul Militar și magazinul Crișul, este prevăzută cu 395 de locuri de parcare, dintre care 4 pentru persoanele cu dizabilități. Suprafața construită a viitoarei parcări este de 2.142 mp, în timp ce suprafața utilă ajunge la 7.740 mp.

„Parcarea va avea cinci niveluri supraterane, primul fiind demisolul, iar ultimul, o terasă. Intrarea și ieșirea se vor face din strada Brașovului, prin amenajarea a două benzi suplimentare. Prin realizarea acestei parcări se va îmbunătăți situația locurilor de parcare din zona centrală, insuficiente comparativ cu nevoia existentă", precizează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea.

Valoarea investiției este de 15,5 milioane lei, fără TVA. Finanțarea lucrărilor este asigurată de către Administrația Domeniului Public SA Oradea.

 

 

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei