Trimite unui prieten

Autobuzul Copiilor a fost decorat cu cele mai frumoase desene

Luni , 3 Iunie 2019, 11:09

Exportă PDF - Autobuzul Copiilor a fost decorat cu cele mai frumoase desene Tipărește pagina - Autobuzul Copiilor a fost decorat cu cele mai frumoase desene Trimite unui prieten - Autobuzul Copiilor a fost decorat cu cele mai frumoase desene
Autobuzul Copiilor a fost decorat cu cele mai frumoase desene

Vineri, 31 mai 2019, a avut loc la sediul societăţii SC Oradea Transport Local SA festivitatea de premiere a elevilor cu desenele cărora a fost decorat cel de-al patrulea autobuz al societăţii, pentru a celebra Ziua Internaţională a Copilului. 

La festivitatea de premiere au participat din partea OTL SA directorul tehnic, ing. Adrian Revnic, din partea Inspectoratului Şcolar Județean Bihor, inspector de arte, prof. Mircea Boţog, elevii premiaţi şi profesorii coordonatori ai acestora. 

Cele 19 desene selectate au fost premiate şi în cadrul concursului judeţean de educaţie plastică "Pictaţi cu Noi " - ediţia 2019, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor.

Fiecare elev prezent a fost felicitat de către directorul tehnic al societăţii, înmânându-i-se o diplomă şi un caiet personalizat cu desenele premiate, precum şi un pix cu sigla societăţii.

Elevii premiaţi pot să fie mândri că în oraş circulă, începând de azi, un autobuz care stă mărturie talentului pe care-l au într-ale picturii.

Orădenii pot admira desenele premiate ale elevilor bihoreni expuse pe două tramvaie şi, de acum, patru autobuze.

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei