Trimite unui prieten

Feriţi de ger în Adăpostul de Noapte

Marti , 12 Ianuarie 2021, 14:00

Exportă PDF - Feriţi de ger în Adăpostul de Noapte Tipărește pagina - Feriţi de ger în Adăpostul de Noapte Trimite unui prieten - Feriţi de ger în Adăpostul de Noapte
Feriţi de ger în Adăpostul de Noapte

Având în vedere faptul că în perioada imediat următoare temperaturile nocturne vor scădea mult sub pragul înghețului, Direcția de Asistență Socială Oradea (DASO) se îngrijește de persoanele care, din diferite motive, sunt greu încercate de viaţă, neavând un adăpost.

În acest sens, DASO roagă cetăţenii să anunţe zonele sau locaţiile în care se adăpostesc oameni ai străzii, la numărul de telefon al Dispeceratului Poliţiei Locale: 0259-969 sau la numărul de telefon non-stop 0359/466666 al Adăpostului de Noapte.

Adăpostul de Noapte este situat pe str. J. Gutenberg nr. 8 și are o capacitate de cazare de 71 de locuri.

Direcția de Asistență Socială Oradea oferă cazare în cele 2 corpuri de clădire si cele 6 containere din incinta adăpostului, dotate cu dușuri cu apă caldă şi grupuri sanitare, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi,

De asemenea, persoanele cazate aici, primesc un set de haine curate, un ceai cald şi, nu în ultimul rând, sprijin pentru depăşirea acestei perioade dificile din viaţa lor.

În Centrul Comunitar Gutenberg, situat la aceeaşi adresă, respectiv J. Gutenberg nr. 8, peste zi, oamenii străzii beneficiază de consiliere psihologică, suport în găsirea unui loc de muncă, sprijin pentru obţinerea actelor de identitate şi stare civilă și, nu în ultimul rând, pot viziona un film și citi o carte.

 

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421