Trimite unui prieten

Plimbări de agrement cu autobuzul Cabrio și tramvaiul de epocă

Vineri , 5 Iulie 2019, 9:57

Exportă PDF - Plimbări de agrement cu autobuzul Cabrio și tramvaiul de epocă Tipărește pagina - Plimbări de agrement cu autobuzul Cabrio și tramvaiul de epocă Trimite unui prieten - Plimbări de agrement cu autobuzul Cabrio și tramvaiul de epocă
Plimbări de agrement cu autobuzul Cabrio și tramvaiul de epocă

OTL SA invită orădenii şi în acest sfârşit de săptămână (6-7 iulie) la plimbări de agrement cu Autobuzul Cabrio şi cu Tramvaiul de Epocă.

Autobuzul Cabrio va efectua curse cu opriri în următoarele staţii de pe traseu: Cimitirul Rulikowski - Universitate - Oficiul de Cadastru - Muzeul Ţării Crişurilor - Biserica cu Lună - Piaţa 1 Decembrie/Bloc Turn - Centrul Civic/CEC -  Magazinul Crişul - Şirul Canonicilor - Gara Centrală - Episcopia Ortodoxă - Parcul Traian - Iosif Vulcan - Piaţa Ferdinand - Universitatea Partium - Autogara Decebal - Grădina Zoologică - Muzeul Ţării Crişurilor - Oficiul de Cadastru - Universitate - Cimitirul Rulikowski. Din staţia Cimitirul Rulikowski autobuzul va pleca în cursă sâmbătă (6.07.2019) şi duminică (7.07.2019), începând cu ora 12:00, la intervale de o oră, până la ora 17:00 (ultima cursă cu plecare de la Cimitirul Rulikowski)). Preţul unei călătorii este de 15 lei, iar biletele se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz.

Tramvaiul de Epocă va efectua o singură cursă din cap linie Nufărul, sâmbătă, 6 iulie 2019, începând cu ora 17:00, pe traseul Nufărul - Gara Centrală - B-dul Decebal - Piaţa Unirii - Nufărul. Biletele, în limita a 50 de locuri (avându-se în vedere capacitatea de transport), se pot achiziţiona de la Autogara Nufărul, înainte cu maxim 15 minute de plecarea în cursă. Bilete se vor vinde şi pe traseu, respectându-se aceeaşi regulă privind capacitatea de transport. Preţul unui bilet pentru adulţi este 8 lei, iar pentru copii 4 lei.

Vă dorim călătorie plăcută!

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2