Trimite unui prieten

Se reabilitează Școala Gimnazială nr. 11

Joi , 25 Iunie 2020, 15:20

Exportă PDF - Se  reabilitează Școala Gimnazială nr. 11 Tipărește pagina - Se  reabilitează Școala Gimnazială nr. 11 Trimite unui prieten - Se  reabilitează Școala Gimnazială nr. 11
Se  reabilitează Școala Gimnazială nr. 11

Şcoala nr. 11, situată pe strada Moldovei, este una dintre cele mai mari unităţi de învăţământ din zona de vest a oraşului, fiind frecventată de orădenii din Rogerius şi Oncea şi de navetiştii din partea de nord a Zonei Metropolitane. În prezent, şcoala este în curs de reabilitare, fiind în derulare lucrările la proiectul „Reabilitare fațade și amenajări interioare, reabilitare instalații sanitare și electrice la Școala Gimnazială nr. 11 Oradea".

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de participare a elevilor la nivelul învățământului obligatoriu din Municipiul Oradea, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

Lucrările sunt realizate de către asocierea formată din DRUM ASFALT SRL, TRAMECO S.A. și SC LEMACONS SRL, iar prețul contractului este de 11.481.787,64  lei fără TVA.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în 22.05.2020, iar durata de execuție este 18 luni. Contractul de lucrări a fost semnat la începutul lunii martie 2020.

Imobilul în care funcționează Școala Gimnazială nr. 11 este alcătuit din patru corpuri de clădire : corp A: 5 nivele (S + P+  3 E), corp B: 2 nivele (P + 1 E), corp C: 3 nivele (P + 2 E şi 1 nivel sală sport), corp de legătură: 4 nivele (S + P + 2 E).                

Principalele lucrări care urmează a fi executate la aceste corpuri de clădiri sunt: reabilitarea instalațiilor electrice și sanitare interioare, reabilitare instalație hidranți interiori și exterior, montarea sistemului de detecție și alarmare incendiu, montarea sistemului de supraveghere video, montarea instalației electrice de curenți slabi pentru rețea calculatoare, montare instalație de paratrăsnet, finisaje interioare și anume: înlocuirea pardoselilor interioare în sălile de clasă și spații administrative cu pardoseli din parchet masiv din lemn, iar la grupurile sanitare și coridoare pardoseli din gresie antiderapantă, zugraveli interioare, înlocuirea tâmplăriei vechi cu tâmplărie nouă din PVC; extinderea corpului de clădire C în zona sălii de sport în vederea amenajării vestiarelor și grupurilor sanitare aferente sălii de sport, reabilitarea fațadelor prin montarea de termosistem și finisaje exterioare cu tencuieli decorative, înlocuirea  sistemului de colectare a apelor pluviale, înlocuirea balustradelor din casele de scară cu balustrade din inox și placarea treptelor cu gresie; reabilitare șarpantă si înlocuire invelitoare degradată; amenajări exterioare și anume: refacere împrejmuire, amenajări trotuare și alei, amenajare teren de sport, amenajări de spații verzi, dotarea cu porți pentru fotbal, handbal, panouri baschet și mese ping-pong.

Până în prezent au fost începute lucrările de reabilitare la corpul C de clădire: a fost executată fundația pentru extinderea corpului de clădire. Totodată, se află în curs de execuție lucrarea de desfacere pardoseli, răzuit pereți, înlocuirea instalației electrice interioare.

Toate aceste intervenții au rolul de a asigura crearea unor condiţii superioare, contribuind la îmbunătățirea calității mediului în care se desfășoară actul didactic în Municipiul Oradea și de a creşte accesul, calitatea și gradul de atractivitate a serviciilor educaționale prestate de cadrele didactice la Școala Gimnazială nr. 11 Oradea.

 

 

Galeria foto - Se reabilitează Școala Gimnazială nr. 11

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2