Küld tovább

Lakossági fórum a nagyváradi zöldövezetek fenntartásáról

Péntek , 13 Január 2012, 13:59

PDF - Lakossági fórum a nagyváradi zöldövezetek fenntartásáról Nyomtasd ki - Lakossági fórum a nagyváradi zöldövezetek fenntartásáról Küld tovább - Lakossági fórum a nagyváradi zöldövezetek fenntartásáról
Lakossági fórum a nagyváradi zöldövezetek fenntartásáról

Január 31-én, 16 órai kezdettel lakossági fórumot rendez a nagyváradi Városháza a hivatal dísztermében. A lakossági fórumon a város zöldövezeteinek karbantartására vonatkozó szabályzat módosításait vitatják meg az érdeklődőkkel. A javasolt módosításokban változtatnák a lakótársulások azon hatáskörén, amely a tömbházak előtti zöldövezetek karbantartására vonatkozik, illetve mindazon büntetéseket is, melyeket abban az esetben kaphatnak, ha nem tartják rendben ezeket a területeket.
A szabályzat módosított verziója ugyanakkor kitér a közterületen található fák kivágására is. A tervezet szerint egy fa kivágása esetén kötelesek öt újabb fát ültetni, jelenleg egy fa helyett két másikat kell ültetni.
A lakossági fórumon megvitatásra kerülő módosítási javaslatot a Városháza www. oradea.ro honlapján találják, a mircea.stejarean@oradea.ro e-mailcímre pedig január 31-ig várják a fórum témájával kapcsolatos javaslatokat.

Dokumentumok - Lakossági fórum a nagyváradi zöldövezetek fenntartásáról