Consultări publice

aprilie 11, 2018

DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND MODIFICAREA SI COMPLETAREA REGULAMENTULUI PRIVIND ORGANIZAREA SI DESFĂŞURARE A ACTIVITĂŢILOR PE ZONELE PUBLICE APROBAT CU HCL NR.328/30.03.2017

 

DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND MODIFICAREA SI COMPLETAREA REGULAMENTULUI PRIVIND  ORGANIZAREA SI  DESFĂŞURARE A ACTIVITĂŢILOR PE ZONELE PUBLICE APROBAT CU HCL NR.328/30.03.2017

 

    Dezbaterea publică pe tema modificarilor si completarilor Regulamentului  mai sus mentionat va avea loc in data de 11.05.2018 la ora 1500.

 

    Institutia Arhitect Sef impreuna cu Directia Patrimoniului Imobiliar au facut propuneri pentru modificarea si completarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a activităţilor  în zonele publice ale municipiului Oradea.  Acesta urmează să fie supus aprobării Consiliului Local în şedinţa din luna mai.

 

   Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare cu privire la acest proiect pot fi trimise, în scris, la Institutia  Arhitect Sef (recomandari inregistrate la Registratura PMO)  sau pe adresa de e-mail: arhitectsef@oradea.ro , pana cel mai tarziu in data de 04 mai 2018.

 

 

 

 

 

 

                                               Arhitect-şef,                                                                          

 

                                               Adriana Lipoveanu   

 

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut