Consultări publice

noiembrie 10, 2011

Proiect de regulament privind procedura şi criteriile de selecţie a sportivilor de performanţă care beneficiază de programul de premiere şi susţinere a excelenţei în sport „Campionii Viitorului\

 

Regulament privind procedura şi criteriile de selecţie a sportivilor de performanţă care beneficiază de programul de premiere şi susţinere a excelenţei în sport „Campionii Viitorului”

 

 

În urma adoptării H.C.L. nr. 669/2011 privind aprobarea programului de premiere şi susţinere a excelenţei în sport „Campionii Viitorului” în şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Oradea din data de 29 septembrie 2011, a fost elaborat proiectul de regulament privind procedura şi criteriile de selecţie a sportivilor de performanţă beneficiari în cadrul acestui program.

 

Regulamentul cuprinde:

  • cadrul legal

  • alocarea resurselor financiare

  • criterii de acordare şi selecţionare a sportivilor

  • alocarea de premiere şi susţinere

 

Acest proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului menţionat mai sus este supus dezbaterii publice, propunerile, sugestiile, opiniile referitoare la materialul propus pot fi transmise pe adresa clmoradea@yahoo.com pana la data de 30.11.2011.

 

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut