Anunțuri

februarie 15, 2024

De luni, 19 februarie, OTL anunță modificări semnificative în circulația tramvaielor, pentru a răspunde cerințelor călătorilor

Oradea Transport Local (OTL) aduce modificări substanțiale în circulația tramvaielor, urmărind să răspundă nevoilor exprimate de călători. După reluarea circulației tramvaielor în septembrie anul trecut, au fost luate în considerare feedback-ul și sugestiile primite de la călători și s-a inițiat un proces de evaluare și optimizare a serviciilor companiei.

În urma unei perioade experimentale, timp în care, cu colaborarea unei firme specializate, au fost analizate îndeaproape nevoile călătorilor, OTL a anunțat modificări semnificative, vizând îmbunătățirea calității serviciilor și oferirea unei experiențe de călătorie mai plăcute și mai eficiente.

Începând de luni, 19 februarie 2024, OTL va implementa următoarele modificări:

  1. Optimizarea traseelor: vor fi introduse 8 trasee (cu linii directe și linii circulare) pentru a facilita conexiunile între punctele cheie din oraș si reducerea duratei călătoriei.
  2. Modificarea intervalului de succedare a tramvaielor: se vor reduce semnificativ perioadele de așteptare în stații, astfel încât garniturile se vor succeda la 3 – 6 minute în orele de vârf din zilele lucrătoare cu şcoală.
  3. Schimbarea și simplificarea denumirii liniilor: pentru a veni în ajutorul tuturor călătorilor, vor fi simplificate și ajustate denumirile liniilor, pentru o mai bună înțelegere a traseelor.

Aceste modificări vor intra în vigoare de luni, 19 februarie 2024, odată cu vacanţa elevilor, pentru a oferi călătorilor posibilitatea să se acomodeze cu noile trasee. În plus, pentru a ușura acomodarea călătorilor cu noile trasee, în perioada următoare OTL va reveni cu informări pentru fiecare linie în parte, prin canalele de comunicare din mediul online (aplicația OTL Oradea, www.otl.ro, Facebook, Instagram).

Denumirile liniilor și traseele optimizate:

Linia 1: Pod CFR – Olosig – Gara Centrală – Emanuil Gojdu – Piața Unirii – Decebal – Olosig – Pod CFR.

Linia 2: Ioșia – Calea Aradului – Piața Unirii – Casa de Cultură – Dimitrie Cantemir – Salca – Ceyrat Universitate – Calea Aradului – Ioșia.

Linia 3: Pod CFR – Olosig – Decebal – Piața Unirii – Emanuil Gojdu – Gara Centrală – Olosig – Pod CFR.

Linia 4: Nufărul – Piața Cetății – Casa de Cultură – Gara Centrală – Olosig – Pod CFR (și retur pe același traseu).

Linia 5: Nufărul – Salca – Universitate – Calea Aradului – Biserica Emanuel – Decebal – Olosig – Pod CFR (și retur pe același traseu).

Linia 6: Nufărul – Dimitrie Cantemir – Casa de Cultură – Piața Unirii – Biserica Emanuel – Calea Aradului –Universitate – Ceyrat – Salca – Nufărul.

Linia 7: Nufărul – Salca – Ceyrat – Universitate – Calea Aradului – Biserica Emanuel – Piața Unirii – Casa de Cultură – Dimitrie Cantemir – Nufărul.

Linia 8: Pod CFR  – Sinteza – Pod CFR.

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut