Anunțuri

martie 14, 2024

Mașină ridicată de pe domeniul public

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță public că în cursul zilei de marți 12 martie 2024, Direcția Poliția Locală Oradea a dispus ridicarea autovehiculul marca Ford Mondeo, având numărul de înmatriculare BH 11 WZZ, considerat a fi abandonat, conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Liszt Ferenc, nr.75.

Proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie, și comunicată proprietarului. 

Autovehiculul a fost transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

  În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehicului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut