Știri

noiembrie 12, 2018

Share:

10 asociații de proprietari premiate de Primăria Oradea în cadrul concursului „Cea mai frumoasă și curată asociație de proprietari”

news-image

Primăria Oradea a premiat săptâmâna trecută asociațiile de proprietari care s-au înscris la concursul inițiat de municipalitate, „Cea mai frumoasă și curată asociație de proprietari din municipiul Oradea”.

La baza organizării acestui concurs a stat faptul că în municipiul Oradea o mare parte a asociațiilor de proprietari întrețin și amenajează spațiile verzi aferente blocurilor din cvartalele de locuit, contribuind astfel prin aceste acțiuni la înfrumusețarea municipiului.

Astfel, Primăria Oradea a premiat următoarele 10 asociații de proprietari reprezentate prin președinte sau administrator: Asociația de proprietari Viitorul, str. Lăpușului – președinte Triponuț Ioan; Asociația de proprietari Constantin Brâncuși, nr. 144 – președinte Balmoș Florian; Asociația de proprietari 236 Slatinei – președinte Laurențiu Danșa; Asociația de proprietari Călugăreni – președinte Secară Viorel; Asociația de proprietari Făcliei 89 – vicepreședinte Nicolae Horga; Asociația de proprietari Alexa, str. Zidarilor, nr. 3 – președinte Libor Levente; Asociația de proprietari Leonardo 3 – locatara Ile Ileana, care se acupă de întreținerea grădinii cu flori și administrator Lazăr Florin; Asociația de proprietari 220, str. Erofte Grigore – președinte Ghergheleș Alexandru; Asociația de proprietari Henrik Ibsen – președinte Trifan Aurel; Asociația de proprietari Biomixt – președinte Serac Maria

Domnul Secară Viorel – președinte Asociației de Proprietari Călugăreni a spus în momentul în care a fost premiat: „Îndemn și celelalte asociații de proprietari să acorde o la fel de mare importanță spațiului verde aflat în întreținere. Până la urmă, depinde numai de noi, de cetățenii acestui oraș, de locatari, de asociațiile de proprietari să facem tot ce ține de noi pentru ca orașul să arate bine din orice unghi l-ai privi.”

Comisia de concurs constituită din directorul adjunct al Direcției Tehnice – Emil Bențan, șeful Serviciului Tehnic – Mircea Stejeran, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea – Anca Grama, consilier Direcția Tehnică – Loreta Mălăin și consilier Direcția Tehnică – Ramona Bakk au făcut premierea în teren, fiecare asociație de proprietari câștigătoare primind prin reprezentantul ei (președinte sau administrator) o diplomă și un set complet de unelte gospodărești.

Acestea au constat în: un coș mare de nuiele, o lopată de tablă, o lopată de plastic, foarfecă de gard viu, foarfecă pentru crengi, mătură de nuiele, mătură de plastic, o sapă, o greblă, saci menajeri.

„An de an constatăm cu bucurie o îmbunătățire a întreținerii și amenajării spațiilor verzi publice aflate în cvartalele de locuit, datorită în primul rând implicării locatarilor care domiciliază în aceste zone. Un exemplu în acest sens este și Asociația de proprietari Leonardo 3, unde doamna Ile Ileana, o locatară, a amenajat prin forțe proprii și fără să fie renumerată în vreun fel, o frumoasă grădină cu flori, pe care o întreține zilnic. Pentru implicarea sa și pentru spiritul civic de care dă dovadă o felicităm!”, a spus șeful Serviciului Tehnic, Mircea Stejeran.

În atașament găsiți o galerie foto.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut