Știri

știri

iunie 27, 2024

Share:

24 de cupluri felicitate de Primăria Oradea, cu ocazia Nunții de Aur

news-image

Viceprimarul Antonia Nica a felicitat azi, 27 iunie, cele 24 de cupluri prezente în sala mare a Primăriei Oradea, la evenimentul „Nunta de Aur”. Aflat la cea de-a VII-a ediție din acest an, evenimentul este organizat de municipalitate în semn de prețuire pentru familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și au domiciliul în Oradea.

„E mare lucru ca doi oameni să fie tovarăși de drum 50 de ani de viață. Timpul acesta demonstrează consecventa, fidelitatea și atașamentul dumneavoastră unul față de celălalt. Nu degeaba se spune că omul bun îl cunoști la drum lung! Primiți așadar, felicitările noastre sincere și urările noastre de bine! La mulți ani, oameni frumoși! La mulți ani frumoși și sănătoși împreună!”, a spus viceprimarul Antonia Nica.

Festivitatea de premiere a avut loc în prezența seniorilor și a familiilor lor, fiecare pereche primind o diplomă aniversară, însoțită de flori și de un premiu în bani în cuantum de 1.000 lei.

Viceprimarul Antonia Nica i-a felicitat pe toți cei prezenți, iar la finalul festivității a cântat împreună cu invitații „La mulți ani!”.

Compartimentul de Stare Civilă primește în continuare cereri de la cei care împlinesc 50 de ani de căsnicie, la camera 12 parter, aflată în clădirea Primăriei. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0259/408824.

Etichete:

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut