Știri

ianuarie 12, 2017

Share:

Abonamentele de parcare se pot achiziționa și online

news-image

Primăria municipiului Oradea pune la dispoziția celor care doresc achiziția abonamentelor de parcare pentru autoturisme un nou serviciu online. Eliberarea acestor abonamente se face prin accesarea site-ului www.oradea.ro , la secţiunea Plăți online, rubrica Abonamente parcare.

Serviciul online de eliberare a abonamentelor de parcare necesită existența unei conexiuni la internet și nu implică alte costuri pentru utilizatori (comisioanele bancare sunt suportate de către Primărie). Valoarea abonamentelor este aceeași cu a celor eliberate prin prezentarea la ghișeele Primăriei.

Datele care trebuie completate de către utilizatorii serviciului online sunt următoarele:

– codul numeric personal al titularului abonamentului (CNP)

– numărul de înmatriculare a autoturismului

– datele de card bancar

– numărul de telefon – pentru notificarea ulterioară a expirării duratei de valabilitate a abonamentului (cu 48 h înainte de data expirării)

– email – pentru confirmarea plății online și notificarea expirării duratei de valabilitate a abonamentului (cu 48 h înainte de data expirării)

Datele de card bancar completate prin portal sunt criptate prin protocolul SSL și comunicate direct Romcard – procesatorul național de plăți. Transferul datelor de card este strict între dvs. și Romcard. Aceste informații nu sunt stocate nici de IndecoSoft (furnizorul GlobalPay), nici de Primărie.

În cazul cetățenilor care doresc eliberarea unui abonament de riveran în zona de domiciliu, prima eliberare a abonamentului se poate face numai prin prezentarea la Primăria Municipiului Oradea, la unul dintre ghișeele pentru plata taxelor, a documentelor doveditoare (cartea de identitate și certificatul de înmatriculare a autoturismului). Ulterior, reînnoirea abonamentului se va putea realiza prin serviciul online.

Reamintim pe această cale că Primăria Oradea oferă servicii online prin intermediul site-ului propriu www.oradea.ro pentru plata impozitelor, taxelor, a amenzilor contravenționale (inclusiv amenzile pentru parcare), eliberarea autorizațiilor de trafic greu, programarea căsătoriilor, depunerea de petiții (inclusiv declarații de impunere etc.) și programarea la depunerea documentelor pentru eliberarea actelor de indentitate.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut