Știri

aprilie 20, 2015

Share:

Acţiuni ale poliţiştilor locali în domeniul protecţiei mediului

news-image

În perioada 01 – 20.04.2015, poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Protecţia Mediului – Poliţia Ecologică, au urmărit, pe timpul efectuării patrulării în zonele de responsabilitate, respectarea legislaţiei referitoare la curăţenie, atât în perimetrul zonelor de locuit, cât şi în zonele aglomerate ale oraşului, fiind, de asemenea, verificate persoanele care nu deţin contracte de salubrizare cu operatorul licenţiat.

Prin urmare, poliţiştii locali au întreprins şi acţiuni de surprindere a persoanelor care depozitează moloz sau resturi menajere pe domeniul public din Municipiul Oradea.

Astfel, în urma acţiunilor desfăşurate au fost surprinse 9 persoane în timp ce depozitau pe domeniul public moloz sau aruncau diverse resturi de alimente: chiştoc de ţigară, pungi goale, peturi, coji de seminte etc. Acestea au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 7.000 lei.

Cetăţenii pot apela numărul de telefon 0259.969 – Dispeceratul Poliţiei Locale Oradea, pentru a semnala situaţii din sfera noastră de competenţă.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut