Știri

decembrie 14, 2018

Share:

Administrația Domeniului Public Oradea, în topul companiilor profitabile

news-image

Anul 2018 a fost unul bun pentru Administrația Domeniului Public Oradea, societatea continuând trendul ascendent din ultimii opt ani. Acest lucru rezultă și din plasarea societății într-un top al celor mai profitabile companii din România, realizat de ListaFirme.ro.

Conform datelor de bilanț depuse în anul 2018, Administrația Domeniului Public (ADP) SA Oradea a ocupat primul loc în trei topuri realizate pe criterii și domenii de activitate diferite de către ListaFirme.ro.

Astfel, ADP Oradea ocupă locul I, pentru județul Bihor, în Top Profit România 2018, un clasament pentru întreprinderi mijlocii certificat de ListaFirme.ro. De asemenea, în urma bilanțului pe anul 2017, Administrația Domeniului Public a fost desemnată cea mai mare firmă din județul Bihor în Top 5 pentru România. Societatea condusă de Liviu Andrica a ocupat locul I pentru județul Bihor și în Top Afaceri România 2018 pentru întreprinderi mijlocii, menținând renumele dobândit în ultimii opt ani.

„Colecției” de diplome oferite an de an de către ListaFirme.ro i s-au adăugat în anii precedenți și altele, obținute pe plan județean, cum ar locul I în Topul județean al firmelor 2016, acordată în 2017 de către Camera de Comerț și Industrie Bihor, sau diplomele de recunoștință pentru sprijinul acordat comunității locale, respectiv pentru responsabilitate socială, acordate în cadrul galelor „Antreprenor pentru Oradea”.

„Toate diplomele obținute reprezintă încununarea muncii depuse în ultimii ani. Ne bucură aceste recompense, dar în același timp ne obligă, fiind conștienți că trebuie să ne menținem la acest nivel sau chiar să-l depășim”, consideră Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut