Știri

iulie 14, 2015

Share:

AIO va realiza reparații capitale la Colegiul Național Mihai Eminescu

news-image

Administrația Imobiliară Oradea a înaintat azi, 14 iulie 2015, membrilor Consiliului Local spre aprobare planul de amplasament și delimitare a imobilului reprezentând Colegiul Național Mihai Eminescu. Imobilul, care se află în proprietatea municipiului Oradea, este în stare avansată de degradare, iar municipalitatea orădeană are intenția de a accesa fonduri europene în vederea realizării de reparații capitale la clădirile care compun instituția de învăţământ. Totodată, consilierii locali au aprobat și înscrierea în evidențele de publicitate imobiliară a imobilului cu o suprafață de 10.707 mp, precum și actualizarea inventarului domeniului public al municipiului Oradea referitor la Colegiul Național.

Primarul Ilie Bolojan a menționat că în curând administrația locală va demara procedura de licitație pentru realizarea lucrărilor de reparații capitale la complexul de clădiri al colegiului național.

Clădirea şi terenul aferent colegiului Mihai Eminescu au fost revendicate în anul 2009 de către Prepozitura Ordinului Canonic Premonstratens, Municipiul Oradea câştigând procesul în anul 2014, prin hotărâre irevocabilă a Curţii de Apel Oradea.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut