Știri

decembrie 05, 2015

Share:

Apa caldă și încălzirea au fost întrerupte în cartierul Nufărul, din cauza unei avarii

news-image

Pentru remedierea unei avarii apărute la Magistrala 4 pe str. Delavrancea (DN 800), furnizarea agentului termic a fost oprită în intervalul 03 decembrie, ora 13.00 – 04 decembrie, ora 13.00.

Remedierea acestei avarii a implicat golirea unor tronsoane importante ale magistralelor 4 și 5. În urma golirii, au fost înlocuite și 2 tronsoane din magistrala 5-DN 800 (aflate pe pista de biciclete pe malul pârâului Peța), precumși un tronson de rețea primarăpe racordul ICRA- DN 400 -tronsoane pe care apăreau foarte des avarii. Umplerea instalațiilor a fost făcută începând cu ora 14.00. Din cauza stării fizice a conductelor, pentru evitarea apariției unor noi avarii, umplerea a fostfăcută treptat,la debite și temperaturi scăzute, ceea ce a determinat întârzierea reluării furnizării agentului termic pentru 7 puncte termice situate în cartierul Nufărul. Mai sunt problemela 3 puncte termice (818, 856, 890), la care asigurarea parametrilor se va face în cursul dimineții.

În prezent încălzirea funcționează în tot orașul, mai sunt probleme la două puncte termice cu furnizarea apei calde. Estimăm că până la ora 14.00 se va relua furnizarea apei calde și a căldurii și pentru aceste puncte termice.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut