Știri

iunie 08, 2017

Share:

Au fost semnate contractele pentru reabilitarea fațadelor a încă trei clădiri din centrul istoric

news-image

Joi, 8 iunie, a fost semnat la Primăria Oradea contractul de lucrări privind executarea lucrărilor aferente obiectivului ”Reabilitare clădiri Ansamblul Urban – Centrul Istoric”, care cuprinde reabilitarea faţadelor clădirilor de pe str. Iosif Vulcan nr. 4-6, str. Republicii nr. 31 şi Piaţa Ferdinand nr. 3.

„Reabilitarea clădirilor de patrimoniu din zona centrală rămâne în continuare un obiectiv important pentru Primăria Oradea, deoarece ne dorim un centru istoric distinctiv european, cu clădiri frumos reabilitate, spații pietonale generoase, piste de biciclete, evenimente de calitate și acțiuni de divertisment”, a spus primarul Ilie Bolojan.

Contractul a fost încheiat între Primăria Oradea şi asocierea de firme S.C. Lodzsa S.R.L şi S.C. Lodzsa Epitoipari Es Szolgaltato Kft S.R.L.

Termenul de execuţie pentru fiecare obiectiv în parte este de 12 luni din momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Lucrările presupun reabilitarea faţadelor, reparaţii la acoperiş şi înlocuirea tâmplăriei acolo unde este cazul.

Valoarea contractului de lucrări pentru imobilul de pe str Iosif Vulcan nr. 4 – 6 este de 261.872,35 lei (fără TVA), pentru imobilul de pe str. Republicii nr. 31 – 431.662,03 lei (fără TVA) şi 252.409,33 lei (fără TVA) pentru imobilul de pe str. Ferdinand nr. 3.

Deoarece la licitaţia anterioară, ofertanţii nu au îndeplinit toate criteriile solicitate, în perioada următoare va fi reluată licitaţia pentru reabilitarea faţadelor imobilelor situate pe str. Iosif Vulcan nr. 2, Vasile Alecsandri nr. 3 şi Vasile Alecsandri nr 7. Tot în cadrul acestei proceduri se vor scoate la licitaţie şi lucrările de reabilitare a faţadelor la imobilele situate pe str. Vasile Alecsandri nr. 11 şi Vasile Alecsandri nr. 17.

Astfel, săptămâna viitoare, Primăria Oradea prin Serviciul de Licitaţii va transmite documentaţia de atribuire spre verificare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), urmând ca apoi aceasta să fie publicată pe SEAP. Procedura se va desfăşura online pe SEAP, fiind o procedură simplificată.

Valoare estimată a lucrărilor este: 335.525,67 lei (fără TVA) – pentru imobilul de pe str Iosif Vulcan nr. 2; 205.584,03 lei (fără TVA) – pentru imobilul de pe str. Vasile Alecsandri nr. 3; 129.774,32 lei (fără TVA) – pentru imobilul de pe str. Vasile Alecsandri nr. 7, 135.686,49 lei (fără TVA) – pentru imobilul de pe str. Vasile Alecsandri nr. 11, 181.022,26 lei (fără TVA) – pentru imobilul de pe str. Vasile Alecsandri nr. 17.

În atașament puteţi vizualiza o galerie foto cu clădirile ale căror fațade vor fi reabilitate.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut