Știri

septembrie 10, 2015

Share:

Bănci noi în școlile orădene, realizate de elevii Colegiului Tehnic Andrei Șaguna

news-image

Având în vedere că la Primăria Oradea sosesc o serie de solicitări din partea unităților școlare cu privire la achiziționarea băncilor, administrația locală a solicitat Colegiului Tehnic Andrei Șaguna să confecționeze o serie de bănci, care să fie folosite în viitor în școlile orădene.

În cursul acestei săptămâni, Colegiul Tehnic Andrei Șaguna a răspuns afirmativ acestei solicitări, școala anunțând Primăria Oradea despre faptul că până la finalul anului 2015 pot confecționa 200 de bănci, care vor fi furnizate apoi la acele unități de învățământ care au solicitat acest tip de mobilier. În funcție de modelul băncilor, colegiul va calcula necesarul de materii prime, pe care Primăria Oradea le va plăti, iar băncile vor fi realizate de către elevii școlii în cadrul orelor de practică. Băncile vor fi realizate astfel doar la valoarea materiilor prime.

În aceste aceste zile, Primăria Oradea a trimis o adresă școlilor orădene în care le-a înștiințat că, în cazul în care au nevoie de bănci, să se adreseze direct Colegiului Andrei Șaguna pentru a discuta modelul de mobilier școlar de care au nevoie.

Legat de acest subiect, viceprimarul Huszar Istvan a menționat că pentru administrația locală este foarte important să susțină învățământul tehnic, una dintre modalitățile de susținere fiind și această acțiune, care va ajuta atât la formarea profesională a elevilor de la Andrei Șaguna, cât și la reînnoirea băncilor din școlile orădene.

Elevii Colegiului Tehnic Andrei Șaguna au mai fost implicați în proiecte asemănătoare, în cursul lunii iulie 2015 confecționând bănci de odihnă pentru incinta Parcului Industrial Eurobusiness.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut