Știri

martie 29, 2017

Share:

Cinci proiecte ale Primăriei Oradea, prezentate la evenimentul Cities of Tomorrow – Bucureşti 2017

news-image

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a prezentat investitorilor străini și români cinci proiecte ale administrației locale pe care le coordonează, în cadrul conferinței Cities of Tomorrow, București 2017. Evenimentul a avut loc în 28 martie 2017, la hotelul Marriott și a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a avut un stand special amenajat, unde au fost prezentate cele cinci proiecte, alături de oportunitățile de investiții în cele trei parcuri industriale din oraș. Proiectele selectate de organizatorii evenimentului pentru a fi prezentate participanților la conferință sunt:

Ø Amenajarea unui centru intermodal;

Ø Construcţia unor centre de servicii în parcurile industriale I și II;

Ø Construcția unui ansamblu de locuințe pentru angajații parcurilor industriale;

Ø Dezvoltarea unui școli internaționale la Oradea;

Ø Dezvoltarea unor parcuri industriale în județul Bihor.

Printre invitații care au susținut prezentări în cadrul conferinței a fost și doamna Delia Ungur, directorul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea, care a vorbit despre strategia Municipiului Oradea de a atrage investitori, măsurile adoptate de administrația locală în acest sens, dar și despre succesele și provocările pe care le presupune dezvoltarea economică a orașului. Prezentarea a avut loc în cadrul sectiunii principale de discuții – România competitivă.

În cadrul conferinței au fost amenajate opt mese rotunde tematice, care s-au desfășurat în paralel și de la care participanții au putut afla ultimele noutăți în domeniu:

– Eficiență energetică & management energetic

– Finnanțare & fonduri UE

– Guvernanța orașelor/Digitalizare/Platformă informare urbană

– Mobilitate

– Utilități

– Turism & Lifestyle city

– Reconversia și revitalizarea siturilor industrial

– Dreptul construcțiilor

Printre participanții la cea de-a cincea ediție a evenimentului Cities of Tomorrow s-au numărat Excelența Sa Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei la București, Dorothee Dubrau, viceprimarul orașului Leipzig și Peter Zlonicky, directorul Biroului de Studii Urbane din München.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut