Știri

martie 08, 2016

Share:

Copiii de la Creșa nr. 11 au desfășurat activități tematice de Ziua Mamei

news-image

Ieri, 7 martie 2016, copiii de la Creșa nr. 11 din Cartierul Rogerius au desfășurat o frumoasă activitate dedicată Zilei de 8 Martie. Aceștia, alături de educatoare și mămici au decorat felicitări de ziua mamei, încercând ca prin culorile și simbolurile folosite să le transmită acestora cât de mult le prețuiesc.

Mamele invitate la eveniment au fost întâmpinate cu mai multe surprize, printre care o prezentare de fotografii surpriză, cu copiii surprinși în timpul mai multor activități tematice desfășurate în creșă. La final, fiecare mamă a primit de la copilul ei o diplomă cu textul „Pentru cea mai bună mamă!”. Dacă, până acum, copiii de la Creșa nr. 11 au fost prea mici ca să le poată transmite acest lucru, acum, când ei au mai crescut, au reușit cu ajutorul educatoarelor să transmită mamelor un semn de recunoștință pentru dragostea, grija și răbdarea oferite în fiecare zi.

Încă din primele zile de viaţă, copilul se dezvoltă, aşteptând să fie stimulat, să cunoască, să capete noi şi noi experienţe, iar educatorii, fie ei părinți sau personalul dintr-o instituție specializată, au un rol de ghid în alegerea acestor activități.

Tocmai pentru a veni în întâmpinarea copiilor, activităţile din creşe sunt concepute cu scopul de a maximiza independenţa copilului, materialele folosite în activităţi şi personalul calificat oferind rezultate vizibile şi stimulând dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut