Știri

septembrie 17, 2015

Share:

Digi Oradea City Running Day – ediția a V-a

news-image

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor, în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Județean Bihor, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret șiEdelweiss Construcții organizează în 20 septembrie cea de-a cincea ediție a Semimaratonului Internațional „DIGI Oradea City Running Day”.

Detalii legate de acest eveniment au fost prezentate azi de organizatorii evenimentului, Deme Jozsef și viceprimarul Huszar Istvan.

Conform spuselor organizatorilor principali, probele din cadrul Semimaratonului Internațional Oradea sunt deschise tuturor doritorilor care respectă regulamentulcompetiției impus de organizatori.

Semimaratonul Internațional „DIGI Oradea City Running Day” 2015 dorește să atragă cât mai mulți sportivi amatori, pasionați și dornici de mișcare, din țară și străinătate, fapt pentru care probele de alergare au fost diversificate, pentru a fi accesibile tututor doritorilor de alergare.

Evenimentul de duminică se va desfășura în centrul istoric al orașului Oradea, iar startul va fi dat din Piața Ferdinand.

Doritorii pot participa la următoarele probe:

  • 21 km Individual Hervis Sports
  • 21 km ştafeta firmelor (4×5,2km)
  • 10,5 km individual
  • 5 km Crosul EUROPLAST România
  • 1 km crosul copiilor Masterplast

Până acum la acest eveniment s-au înscris 611 persoane din 8țări: România, Ungaria, Cehia, Spania, Italia, Kenya, Finlanda şi Austria, orădenii participând de asemenea în număr mare la acest concurs.

Cei care doresc să se înscrie au posibilitatea să facă acest lucru online pe pagina oficială a competiției până în data de 17 septembrie, sau la fața locului în data de 19 septembrie, între orele 14-20,și 20 septembrie, între orele 7.30și 9.30, la terasa restaurantului Butoiul de Aur.

La cursa copiilor înscrierile sunt gratuite, în data de 19 septembrie, ora 14-20și în data de 20 septembrie, între 10și 12.30, tot la fața locului.

Prezent la conferința de presă, viceprimarul Huszar Istvan a menționat: „Mesajul acestui eveniment este foarte clar: nu neapărat tipul sportului este foarte important ci să se practice un sport, indiferent dacă este vorba de copii, adulţi sau persoane mai în vârstă. Municipalitatea orădeană este alături de clubul sportiv în organizarea acestui eveniment, iar sarcina noastră este de a aduce cât mai multe evenimente de acest gen în orașul nostruși să asigurăm condițiile necesare unor asemenea evenimente sportive”.

Totodată, viceprimarul a îndemnat orădenii să participe în număr cât mai mare la această competiție.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut