Știri

august 05, 2016

Share:

Din 15 august se redeschide circulația rutieră pe Podul Sf. Ladislau și pe str. Independenței

news-image

Comisia tehnică pe probleme de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat azi reglementarea circulației pe străzile din centru, ca urmare a faptului că începând cu 15 august se va deschide circulația pe strada Independenței și pe Podul Sf.Ladislau, care a fost închisă anul trecut din cauza lucrărilor de reabilitare.

Modificările aduse circulației care vor intra în vigoare din 15 august sunt:

– sens unic pe str. Independenței, între Piața 1 Decembrie și Piața Unirii, cu pierderea priorității la intersecția cu Podul Sf. Ladislau.

– sens unic în Piața Unirii între T. Vladimirescu și Iuliu Maniu, cu pierderea priorității la intersecția cu str. Iuliu Maniu.

– sens unic pe str. Iuliu Maniu între Jean Calvin și Piața Unirii, prioritar la intersecția cu Piața Unirii și Avram Iancu.

– sens unic pe str. Traian Moșoiu între Piața Unirii și Mihai Viteazul, prioritar la intersecția cu Mihai Viteazul.

– sens unic în Piața 1 Decembrie între Traian Moșoiu și Independenței, cu pierderea priorității la intersecția cu Independenței și Piața 1 Decembrie.

– sens unic pe str. Ep. Mihai Pavel între Piața Unirii și Jean Calvin, cu pierderea priorității la intersecția cu Jean Calvin.

– sens unic în Piața Rahovei între Sulyok Istvan și Primăriei, cu pierderea priorității la intersecția cu Primăriei.

– prioritate de trecere pe str.T. Vladimirescu în intersecția cu Sulyok Istvan.

– sens dublu pe str. Jean Calvin între Iuliu Maniu și Ep. Mihai Pavel, cu pierderea priorității la intersecția cu Iuliu Maniu.

,,După modificarea circulației și revenirea la sensuri unice pe străzile Iuliu Maniu și Traian Moșoiu, vom începe marcarea locurilor de parcare pe ambele părți. După ce noile reglementări privind circulația în zona centrală vor intra în vigoare, vom analiza oportunitatea semaforizării intersecției Piața Unirii cu Iuliu Maniu”, a declarat Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

În atașament găsiți harta.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut