Știri

mai 31, 2018

Share:

DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORADEA, MEREU ALĂTURI DE COPIII DIN CENTRUL DE ZI

news-image

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea, cu sprijinul Clubului Lions Oradea şi Rotary Club Oradea, a oferit copiilor din familii aflate în dificultate care frecventează Centrul de Zi din cadrul instituţiei o zi de neuitat. Au sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului, într-o atmosferă plină de veselie, dar şi prin muncă.

Astfel, copiii s-au bucurat de o minunată piesă de teatru, la Teatrul de păpuși pentru copii și tineret „ARCADIA”, piesă oferită de Clubul Lions Oradea.

Spectacolul „Inimă Rece”, o poveste plină de tâlc, atât cu actori cât şi cu păpuşi, a fost pus în scenă de actori ai Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești și a fost unul de neuitat, atât pentru copii, cât și pentru părinții acestora, prezenți la spectacol.

Într-o atmosferă plină de voioşie, copiii, ajutaţi de educatoarele lor şi de doamne, reprezentante ale Rotary Club Oradea au împrospătat curtea clădirii Centrului, curte în care îşi vor petrece mare parte din timp, vopsind ghivece, plantând răsaduri de flori şi montând o trambulină şi o poartă de fotbal pentru activităţi sportive.

Pentru că este 1 Iunie, ziua lor, şi au muncit cu drag şi spor, au fost recompensaţi pe măsură, cu dulciuri, sucuri şi un tort festiv, făcut special pentru ei. Personalul Centrului, pe lângă suportul emoţional oferit copiilor, promovează valori morale şi sociale, adaptate pentru fiecare nivel de vârstă, un element esenţial fiind echilibrul dintre a primi şi a dărui, „Trebuie să dăruieşti, pentru ca la rândul tău să primeşti”.

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea, prin aceste activităţi, aduce un strop de bucurie copiilor mai puţin privilegiaţi, şi mulţumim pe această cale celor care au înţeles că, prin gestul lor, pot oferi momente de neuitat acestor copii şi care s-au îndreptat înspre noi, implicându-se în proiecte destinate comunităţii locale.

La mulţi ani tuturor copiilor!

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut