Știri

iulie 30, 2015

Share:

Fostul centru Mecena, scos la vânzare

news-image

Administrația Imobiliară Oradea organizează licitaţie publică deschisă cu strigare a imobilului compus din 2 construcţii – sală de conferinţe şi motel în stadiu nefinalizat (extratabular) şi teren, în suprafaţă de 10.000 mp, situat în municipiul Oradea, str. Codrilor nr. 3, fostul centru Mecena.

Imobilul se află în imediata vecinătate a fostului Ștrand Municipal. Parcela are un front stradal de cca 100 m, fiind învecinat pe latura vestică și de sud cu viitorul complex Aquapark Nymphaea, iar la est de Ștrandul Dinamo.

Anunțul de licitație a fost publicat ieri, 29 iulie 2015, iar documentele de calificare solicitate vor fi depuse într-un plic închis, la sediul organizatorului procedurii, Piaţa Unirii nr. 1, Sala Ghişeelor, parter – ghişeul 9 sau 7, până cel târziu la data de 26.08.2015, ora 10.00. După această dată nu se pot depune plicuri cu documente de calificare.

Taxa de participare este de 500 RON, iar garanţia de participare la licitaţie este în sumă de 100.000 RON. Preţul de pornire al licitaţiei publice deschise cu strigare: 910.000 euro, la care se adauga TVA.

Plicurile cu documentele de calificare vor fi deschise de către Comisia de vânzare a imobilului situat în mun. Oradea, str. Codrilor nr. 3, în data de 26.08.2015, ora 12.30, în Sala mică a Primăriei Municipiului Oradea, Piața Unirii nr. 1, et. 1.

Contractul de vânzare-cumpărare se va încheia şi autentifica în termen de max. 30 zile de la adjudecarea câştigatorului, după expirarea perioadei de depunere şi instrumentare (clarificare) a contestaţiilor (7 zile de la data licitaţiei).

Cumpărătorul va avea obligația obținerii autorizației de construire pentru finalizarea/modernizarea construcției neterminate sau realizarea unor noi construcții, în termen de maximum 1 an de la semnarea contractului de vânzare-cumpărare și finalizarea lucrărilor în termen de maxim 2 ani de la data emiterii autorizației de luare în folosință a construcției.

Mai multe detalii despre imobilul scos la vânzare găsiți în atașament.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut