Știri

ianuarie 16, 2017

Share:

Începând de azi se pot plăti din nou taxele și impozitele locale

news-image

Din data de 16.01.2017, se reia încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel, datorate bugetului local, prin personalul din cadrul Centrului de relații cu publicul, ghișeele 21-27, prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (www.ghiseul.ro), prin unităţile Direcţiei de Poştă precum şi prin unităţile C.E.C., conform programului (orarului) fiecărei unităţi.

Totodată, Primăria municipiului Oradea a pornit de azi, 16 ianuarie 2017, sistemul de plată online, prin card bancar, a impozitelor şi taxelor locale precum şi a amenzilor contravenţionale. Serviciul de plată online este accesibil pe site-ul primăriei www.oradea.ro la secţiunea „Plăţi online” sau pe www.ghiseul.ro.

Persoanele fizice care își plătesc integral impozitele şi taxele locale,oricând până la data de 31 martie 2017, vor beneficia de o reducere de 10%, iar persoanele juridice care plătesc integral taxele și impozitele beneficiază de o reducere de 5 %.

În cazul în care contribuabilii plătesc impozitele prin intermediul sistemului on-line, la consultarea sumei apare suma integrală, iar în momentul plății această sumă apare calculată cu bonificația aferentă plății sumei integrale.

Nu beneficiază de bonificații contribuabilii care au concesionat, închiriat/au în folosință bunuri proprietate publică a statului sau a unităților administrative publice locale care datorează pentru acesta taxă clădiri sau taxă teren.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut