Știri

iunie 09, 2016

Share:

Începând de mâine, Piaţa Unirii va fi gazda UEFA Euro 2016

news-image

Directorul Asociaţiei pentru Promovarea Turismului din Oradea, dl Mihai Jurca, a susţinut azi o conferinţă de presă cu privire la organizarea transmiterii meciurilor din UEFA Euro 2016 în Piaţa Unirii pe un ecran uriaş de 22 mp.

Primul meci va fi difuzat vineri, 10 iunie, de la ora 22. Menţionăm că Primăria Oradea va transmite toate meciurile din campionat, având drept de difuzare prin Telecom. Astfel, toţi iubitorii sportului sunt aşteptaţi în Piaţa Unirii să vizioneze live meciurile din campionatul UEFA Euro 2016.

Primăria va pune la dispoziţia orădenilor 900 de locuri în Piaţa Unirii.

„În piață vor fi amenajate standuri cu bere, dar și cu gustări precum popcorn sau cipsuri. Îi rugăm pe suporteri să folosească toaletele ecologice, care vor fi amplasate la intrarea pe str. Ep Mihai Pavel și să aibă cu toții grijă de piața recent reabilitată. Transportul în comun cu tramvaiul va fi asigurat de OTL și după ora 22:00 până la finalul transmiterii meciului la ora 01:00” , a spus directorul Mihai Jurca.

În cazul în care condiţiile meteo vor fi foarte nefavorabile (vânt puternic, ploi torenţiale), pentru motive de siguranţă, transmisiunea meciului nu va mai avea loc. Totodată, dacă se vor declanşa conflicte violente între suporteri, transmisiunea va fi oprită.

La intrarea pe strada Ep. Mihai Pavel vor fi montate 6 toalete ecologice, a căror igienizare va fi asigurată zilnic, pe toată durata campionatului.

Înainte cu 3 ore de începerea fiecărui meci, în Piaţa Unirii vor avea loc diverse jocuri cu premii pentru participanţi, premii care vor fi acordate de Decathlon şi Banca Raiffeisen.

Toate detaliile privind organizarea transmisiei se găsesc pe pagina de facebook a evenimentului EURO 2016 – Proiecţie Meciuri în Piaţa Unirii

Primăria Oradea mulţumeşte sponsorilor evenimentului: Carlsberg – cu ajutorul căruia s-a obţinut licenţa de transmisie, Decathlon, Banca Raiffeisen, Radio Zu şi agenţiei de publicitate Bizmart.

În atașament găsiți programul meciurilor.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut