Știri

septembrie 09, 2016

Share:

LA MULȚI ANI DOAMNEI ILEANA DUMA LA ÎMPLINIREA FRUMOASEI VÂRSTE DE 104 ANI!

news-image

Viceprimarul Florin Birta, alături de directorul Administrației Sociale Comunitare Oradea, Arina Moș, au avut onoarea s-o felicite şi să o premieze pe doamna Ileana Duma, care, în luna septembrie a acestui an, împlinește frumoasa vârstă de 104 de ani.

Aniversarea a avut loc la Căminul pentru Persoane Vârstnice din strada Vămii, unde sărbătoritei i s-a oferit o diplomă aniversară, un buchet de flori şi un frumos tort, pregătit special de personalul căminului, pentru cea mai longevivă bunicuță a centrului.

Deși bătrânețea este asociată, în general, cu singurătatea și boala, doamna Ileana se bucură de o viață socială activă, alături de ceilalți bunici din centru, fiind lucidă, chiar dacă a trecut printr-un secol de viață. Doamna Duma, învățătoare în tinerețe, și-a dedicat întreaga viatã copiilor, fiind fidelă meseriei, și se poate mândri că a avut de-a lungul timpului un rol decisiv la formarea a generații întregi de copii care au devenit între timp adulti realizați.
Cu privire la frumoasa vârstă pe care tocmai a împlinit-o, dna Ileana a spus că, în opinia ei, nu există un secret, important este „să preţuieşti viaţa, să o trăiești cumpătat, să reuşeşti prin propriile puteri” și i-a transmis dlui viceprimar Birta: „Cine-i harnic și muncește, are tot ce își dorește”.
„Ne bucurăm că primăria a reușit să ofere în centru condiții deosebite pentru bunicii noștri și că putem să fim astăzi alături de dumneavoastră și să sărbătorim împreună împlinirea frumoasei vârste de 104 ani a doamnei Duma”, a spus viceprimarul Florin Birta.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut