Știri

iulie 14, 2015

Share:

La Oradea se va construi un complex sportiv multifuncţional cu 5000 de locuri

news-image

În cadrul şedinţei de Consiliu Local de azi, 14 iulie 2015, s-a aprobat completarea HCL nr. 95/12.02.2015 pentru aprobarea predării către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii S.A, a amplasamentului pentru investiţia „Complex sportiv multifuncţional” în municipiul Oradea şi asigurarea condiţiilor în vederea executării acesteia.

Investiţia va consta în realizarea unei săli polivalente cu 5000 de locuri pe str. Ogorului din Oradea (vizavi de Cartierul Europa).

„În această fază se lucrează la întocmirea documentaţiei proiectului. Investiţia va fi realizată de Compania Naţională de Investiţii, iar partea de racordare la utilităţi, respectiv electricitate, apă, canal, gaz, dar şi amenajarea acceselor şi spaţiilor de parcare va reveni Primăriei Oradea”, a spus primarul Ilie Bolojan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Valoarea cheltuielilor pentru racordurile la utilităţi, accese şi spaţii de parcare va fi stabilită de Compania Naţională de Investiţii, în baza documentaţiei tehnico-economice elaborate de aceasta, iar Municipiul Oradea va asigura din bugetul local suma aferentă până la limita valorii stabilite.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut