Știri

aprilie 11, 2016

Share:

Licitație pentru construcția de blocuri ANL în Oradea

news-image

Vineri, 08 aprilie 2016, Agenția Națională pentru Locuințe a publicat pe SEAP anunțul de cerere de oferte pentru realizarea obiectivului de investiție ,,Locuințe pentru tineri destinate închirierii, în municipiul Oradea, Calea Sântandreiului, intersecție cu Calea Aradului”. Se vor realiza astfel 132 de unități locative, 6 tronsoane, cu regim de înălțime S+P+3E+M. Valoarea estimativă a lucrărilor este de 20,847,469 RON iar durata de execuție este de 24 de luni de la data atriburii contractului. Data limită de depunere a ofertelor la sediul agenției este de 05 mai 2016 ora 10.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc în aceeași zi la ora 11.00.

În ceea ce privește construirea blocurilor pentru medici rezidenți în curtea Spitalului Municipal, acest proiect a fost cuprins în lista de sinteză a Agenției Naționale Pentru Locuințe. În cazul în care acest proiect va primi finanțare, pe strada Spartacus, pe o suprafață de 2000 mp, în curtea Spitalului Gavril Curteanu se vor construi două blocuri cu câte 30 de apartamente, în regim de înălțime parter + 4 etaje.

Proiectul de construire de locuințe pentru medici vine în sprijinul stabilizării populației în municipiul Oradea și evitarea migrației personalului de specialitate medico-sanitar bine pregătit.

Totodată Primăria Oradea va pune la dispoziția Agenției Naționale pentru Locuințe amplasamente pentru construirea a căte trei scări de blocuri ANL pe strada Ceyrat, cu câte 60 de apartamente pe fiecare scară. Astfel, conform planului Urbanistic Zonal, vor fi 180 de apartamente în regim de înălțime parter + 3 etaje + mansardă, cu 1 și 2 camere.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut