Știri

iulie 03, 2015

Share:

Lucrare de deratizare zone publice și spații verzi din municipiul Oradea

news-image

Primăria Municipiului Oradea anunță locuitorii orașului că în perioada 06.07-14.07.2015 se execută lucrarea de „Deratizare zone publice și spații verzi din municipiul Oradea (etapa intermediară)” la zonele publice și spațiile verzi din municipiul Oradea (parcuri, scuaruri, malurile Crișului Repede, malurile pârâurilor Peța, Sălbatec, Paris și pe domeniul public aferent asociațiilor de proprietari).

In zonele tratate, populația va fi avertizată prin fluturași de avertizare „TEREN OTRAVIT” care vor fi amplasați la vedere.Se vor folosi produsele: ZAGOR PASTA- grupa de toxicitate princ.3 tip 14, non agricole, JADE, RODEXION, NOCURAT. Momelile vor fi amplasate în stații de intoxicare speciale care vor conține 40 grame momeală.

Atragem atenția asupra posibilelor incidente ce pot provoca intoxicarea animalelor domestice și a copiilor care se joaca în parcurile publice.In caz de ingestie accidentală, se solicită imediat sfatul medicului.

Menționăm că prestatorul licențiat pentru a efectua aceste lucrări în municipiul Oradea este SC Compania Romprest Service SA, conform Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de deratizare, dezinsecție, dezinfecție a municipiului Oradea, cu nr.261058 din 18.12.2012.

In caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare care se va comunica prin presă.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut