Știri

aprilie 12, 2016

Share:

Lucrările de reabilitare a Podului Sf. Ladislau, în ritm susținut

news-image

Lucrările de reabilitare a Podului Sf. Ladislau avansează în ritm susținut, după ce săptămâna trecută, pe 5 aprilie 2016, podul a fost închis circulației pietonale, tocmai pentru a se putea extinde aceste lucrări.

Astfel, până în acest moment s-au efectuat golurile de conlucrare în structura de rezistenţă a podului şi montarea conectorilor (barelor) în goluri, conectori care fac legătura dintre structura de rezistenţă a podului şi placa de suprabetonare.

Acum, se lucrează la armarea şi cofrarea plăcii de suprabetonare și armarea balcoanelor, urmând ca săptămâna viitoare să se execute turnarea betonului în placa de suprabetonare, iar la sfârșitul lunii să se monteze membrana de hidroizolație peste placa de suprabetonare.

Măsura închiderii podului este absolut necesară pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a podului, a lucrărilor de betonare și hidroizolație a podului pe toată lățimea acestuia.

Primăria Oradea îşi cere scuze pentru disconfortul creat, rugând cetăţenii să folosească cele două pasarele pietonale existente în aval şi în amonte de Podul Sf. Ladislau:

– pasarela hobanată dintre Aleea E. Gojdu – str. Libertăţii

– pasarela dintre str. Plevnei – Szigligeti Ede.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut