Știri

știri

mai 31, 2024

Share:

Mașină considerată abandonată, ridicată de pe domeniul public

news-image

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria Oradea anunță că în cursul zilei de vineri, 31 mai 2024, Direcția Poliția Locală Oradea a dispus ridicarea vehiculului marca Alfa Romeo cu numărul de înmatriculare SM 07 UEE, considerat a fi abandonat, conform prevederilor Legii nr  421/2002, aflat pe str. Janos Bolyai, nr. 7

Proprietarul vehiculului a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată prin poștă cu confirmare de primire.

Autovehiculul a fost transportat pe str. Academiei, nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu, nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri, între orele 08-16.

Etichete:

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut