Știri

ianuarie 11, 2016

Share:

Maşinile staționate neregulamentar pe drumul expres, amendate de Poliţia Locală

news-image

În urma sesizărilor primite de Poliția Locală, dar și a verificărilor efectuate în teren, polițiștii locali au constatat că pe strada Ecaterina Teodoriu, respectiv pe porțiunea drumului expres, sunt parcate/oprite sau staționate în mod frecvent autovehicule, în raza de acțiune a indicatorului rutier ,,OPRIREA INTERZISĂ”.

În perioada 01.01.2016 – 11.01.2016, poliţiştii locali din cadrul Poliţiei Locale Oradea, în paralel cu monitorizarea aspectelor legate de respectarea legalităţii privind ordinea şi liniştea publică, control comercial şi protecţia mediului, au intensificat acţiunile de verificare a conducătorilor auto care nu respecta prevederile H.G nr. 1391 din 2006 şi ale O.U.G. 195/2002, republicată și actualizată.

Au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au fost surprinși în timp ce au oprit voluntar autovehiculul, aflându-se în raza de acțiune a indicatorului rutier „OPRIREA INTERZISĂ” pe strada Ecaterina Teodoroiu, aplicându-se amenzi în valoare de 1.050 lei.

Pe viitor, poliţiştii locali vor continua verificările pe linie de circulaţie, vizaţi fiind conducătorii auto care nu respectă semnificaţia indicatoarelor rutiere (oprirea interzisă, staţionarea, parcarea şi accesul interzis), încalcă normele legale privind masa maximă admisă şi accesul pe anumite sectoare de drum, precum şi pietonii, bicicliştii şi vehiculele cu tracţiune animală, conform prevederilor OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile public, republicată și actualizată.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut