Știri

octombrie 05, 2015

Share:

Mesaj pentru cei implicaţi în trafic: ”Cetăţeni, nu vă grăbiţi, timpul trece oricum!”

news-image

Viceprimarul Huszar Istvan a participat azi, 5 octombrie 2015 la lansarea proiectului rutier „Acordă prioritate vieţii!”, proiect organizat de Asociaţia Română pentru Promovarea Educaţiei şi Siguranţei Rutiere (ARPER), în colaborare cu Inspectoratul Judeţean al Poliţiei Bihor şi Primăria Oradea.

Proiectul îşi doreşte să atragă un semnal de alarmă participanţilor la trafic. În parcarea din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, un autoturism negru a fost inscripţionat cu mesaje preventive bilingve (română şi maghiară): „Nu trece dincolo! Respectul în trafic salvează vieţi! Împarte drumul!”

„Ne dorim ca această campanile să aibă un feedback pozitiv, iar prin mesajele expuse să îi facem pe participanţii la trafic să se respecte reciproc atunci când sunt la volan. În continuare suntem deschişi la propunerile din partea populaţiei”, a spus Jari Vanda – preşedinta Asociaţiei Române pentru Promovarea Educaţiei şi Siguranţei Rutiere.

Viceprimarul Huszar Istvan a completat: „Prin participarea la această campanie, dorim să atragem atenţia tuturor cetăţenilor că circulăm cu toţii pe aceleaşi drumuri, iar ceea ce este important este să fim atenţi şi să avem grijă unii de ceilalţi. Mesajul meu pentru toţi cei implicaţi în trafic este: Cetăţeni, nu vă grăbiţi, timpul trece oricum!”

Potrivit comisarului şef Dorin Sava, şeful Poliţiei Rutiere Bihor, numai în acest an au decedat în urma accidentelor rutiere 33 de persoane.

Urmărește-ne pe Social Media:

CONSTRUIT CU IN ROMANIA
© Copyright 2023
Sari la conținut